2013. január 14.

FdS Amaze ajakrúzs- Pink Peach

Már elég sok termékről írtam az Amaze termékcsaládból, ilyenek voltak a szemhéjpúderek, az arcpirosító és bronzosító, és egy klassz, csillámos fedőlakk is. Most pedig egy rúzst mutatnék meg Nektek.
Alapjába véve, azért szeretem ezt a márkát, mert akcióban nagyon jó áron lehet hozzájutni, és a minőségük is megfelelőnek bizonyult.

A rúzs egy átlagos, fekete műanyag tokban foglal helyet. Semmi csicsa, kicsit talán olcsó hatást kelt. De azt hiszem a termék a lényeg.




Az alján láthatjuk a szín nevét, a szavatosságát, és a termék mennyiségét.




Az illata kellemes, édeskés, de nem émelyítően.

A színe egy igazán szép barackos rózsaszín, inkább a rózsaszín dominál benne. Nagyon apró ezüst csillámokat tartalmaz, de nem tolakodóak. Az állaga krémes, könnyen siklik.



A tartóssága 1-2 óra, evés és ivás nélkül, szóval nem tartozik a hosszantartó rúzsok közé, de azt hiszem ezt senki nem várhatja el, hiszen az ára akcióban jóval 1000 Ft alatt van.

Azt kell mondjam teljesen tökéletes a hétköznapokra, vagy egy hangsúlyosabb szemsmink mellé.
Ha megtetszett, akkor az alábbi linken megnézheted a többi árnyalatát is.

Ti milyen rúzst viseltek  hétköznapokon?





A termékeket a Fleur De Santé biztosította a számomra, de semmilyen kötelezettségem sincsen a cég felé, valamint semmiféle juttatást sem kapok a véleményemért. A bejegyzésben az őszinte véleményemet olvashatod.  A blogon használt linkek nem affiliate linkek, nem származik belőle semmilyen  előnyöm ha azokat használod.


2 megjegyzés: