2013. január 30.

FdS- Lipstick fix

Már nagyon sokat hallottam, jót és rosszat egyaránt a különböző márkák rúzsfixálóiról. Ezért nagyon örültem, hogy van lehetőségem kipróbálni.




A csomagolása nekem elsőre picit furcsa volt, mert teljesen ugyanolyan mint a szemceruzák. A mérete is teljesen akkora és ugyanúgy kell faragni. De teljesen megbarátkoztam vele.


Egyedül a termék más, mert egy fehéres, puha anyag ami szinte észrevehetetlen az ajkakon. Talán minimális mattítás látható, de ezt nem tudtam a képekkel visszaadni. És sokkal puhább is, mint amire számítottam, így a faragásnál oda kell erre figyelni. Én ugyanúgy szoktam, mint a puha szemceruzákat, mégpedig beteszem pár percre a fagyasztóba és utána könnyedén ki tudom faragni.


Ezek után nagyon kíváncsi voltam arra, hogy hogy teljesít. Azt kell mondjam, hogy a rúzsok hordási idejét nem sokkal,maximum 1 órával hosszabbítja meg. És a színeket sem változtatja meg.
 De talán abban segít, hogy egyenletesen kopjon és ne üljön bele a redőkbe.
Hosszútávú tapasztalatom vele kapcsolatban pedig az, hogy szárította a számat, így csak néha néha használom, leginkább akkor ha fontosabb eseményre megyek.

Bár nincsen összehasonlítási alapon hasonló termékkel, de úgy gondolom, hogy egy alap sminkkészletből teljesen nélkülözhető darab.

Ti használtok rúzsfixálót? Mi a tapasztalatotok?





A termékeket a Fleur De Santé biztosította a számomra, de semmilyen kötelezettségem sincsen a cég felé, valamint semmiféle juttatást sem kapok a véleményemért. A bejegyzésben az őszinte véleményemet olvashatod.  A blogon használt linkek nem affiliate linkek, nem származik belőle semmilyen  előnyöm ha azokat használod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése